Marius: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș. Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea”

Updated on septembrie 15, 2021 Proiectul mijloacelor de transport în comun a fost un succes al municipalității. Părinții ai căror elevi folosesc aceste autobuze sunt încântați de faptul că nu mai sunt nevoiți să stea în trafic câte două ore în fiecare zi.

Marius Mariuss a scris: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș.

Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea”.

Marius: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș. Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea” 1 Marius: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș. Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea” 2 Marius: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș. Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea” 3 Marius: „Oi fi eu cârcotaș de felul meu, dar bus-urile astea pentru elevi sunt unele dintre cele mai faine chestii din oraș. Pe noi ne scutesc anul ăsta de minim două ore zilnic de umblat aiurea” 4

De la startul proiectului și până în prezent, peste 180.000 elevi au fost transportați cu autobuzele școlare.

Poliția locală asigură prezența a cel puțin unui polițist local în fiecare autobuz școlar, pentru ca elevii să se deplaseze la școală în deplină siguranță.

În timp ce autobuzele școlare contribuie la reducerea traficului în centrul orașului, mijloacele de transport clasice sunt foarte aglomerate.

„Asa arata mijlocul de transport odată cu începerea școlilor și numai”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic Cluj Napoca.

(Sursa video: Nelu O N Dragomir/Info Trafic Cluj Napoca)

 

error: Content is protected !!