Apel către clujenii cu inimă mare: „Eu sunt Sara și am fost găsită ieri în Câmpia Turzii pe un drum pustiu, departe de lume . Mi-aș dori să poată cineva să aibă grijă de mine și să îmi ofere iubirea pe care o merit”

Updated on septembrie 15, 2021 O cățelușă de numai 6 luni a fost găsită ieri pe un drum în Câmpia Turzii, iar acum își caută o familie adoptivă.

Lavinia Șimon a scris: „Bună tututor,

Eu sunt Sara și am fost găsită ieri în Câmpia Turzii pe un drum pustiu, departe de lume . Mi-aș dori să poată cineva să aibă grijă de mine și să îmi ofere iubirea pe care o merit .

Apel către clujenii cu inimă mare: „Eu sunt Sara și am fost găsită ieri în Câmpia Turzii pe un drum pustiu, departe de lume . Mi-aș dori să poată cineva să aibă grijă de mine și să îmi ofere iubirea pe care o merit” 1

Am undeva în jur de 6 luni și vreau să cunosc oameni buni care să mă sprijine. Momentan sunt în foster în Cluj la Lavinia care încearcă să mă ajute să îmi rezolv problema de la piciorul drept (nu pot să umblu pe el), apelând la diferite servicii medicale.

Dacă cineva e interesat de mine și ar vrea să mă ajute atât cu adopția cât și cu plata unor cheltuieli aferente tratamentelor pentru picior, să nu ezite să o contacteze cu mesaj privat pe Lavinia sau cu un comentariu la această postare.

Orice ajutor e binevenit!

Maine voi merge la un cabinet de medicina veterinară pentru o rază la picior, un test de parvoviroză și pentru un consult general. Toate acestea vor costa în jur de 200 de lei. Cine dorește să mă ajute înainte să știu care este problema cu piciorul, vă rog să o facă. Dacă va fi nevoie, Lavinia vă va ține la curent în legătură cu starea mea .

Ps: Să nu o judecați pe Lavinia și să nu o întrebați de ce nu ma ține ea pentru tot restul vieții mele. Nu toata lumea are posibilități. Oricum, ea m-a ajutat mai mult decât alții ar fi îndrăznit. A văzut postarea cu mine pe Faceboook și deși șchiopătam la o distanță de 40 km de ea și tot ce avea la îndemână să mă găsească era un screenshot cu locația de pe hartă, nu a putut să rămână pasivă și a făcut rost de mașină pentru a veni să mă ia (nici măcar nu avea mașină la ea la Cluj dar s-a împrumutat).

Apel către clujenii cu inimă mare: „Eu sunt Sara și am fost găsită ieri în Câmpia Turzii pe un drum pustiu, departe de lume . Mi-aș dori să poată cineva să aibă grijă de mine și să îmi ofere iubirea pe care o merit” 2 Apel către clujenii cu inimă mare: „Eu sunt Sara și am fost găsită ieri în Câmpia Turzii pe un drum pustiu, departe de lume . Mi-aș dori să poată cineva să aibă grijă de mine și să îmi ofere iubirea pe care o merit” 3

Dacă doriți să ne ajutați și să ne oferiți păreri bune, le acceptăm cu drag, dar daca nu, mai bine le păstrați pentru alte ocazii.
Mulțumim!”

Anunțul privind cățelușa a fost făcut de jurnalistul Lucian Mindruta.

„Dragilor, am o rugaminte la voi – ideal la cei din Campia Turzii.
M-am oprit pe marginea drumului (vedeti harta) sa fac emisiunea. Si aici am dat de un catel schiop, slab si dupa toate aparentele abandonat.

Nu-i mai e foame si nici sete. M-am ocupat de asta. Dar va muri in cateva zile.
Daca e cineva care vrea sa salveze un suflet, il gasiti pe acest drum comunal.
Multumesc. Si-mi pare rau ca nu pot sa il iau cu mine. Poate ca se gaseste cineva…”

error: Content is protected !!