(Video) Cluj: Bătaie într-un magazin din Dej. Suporterii Stelei au bătut un bărbat

Updated on septembrie 13, 2021 A fost haos sâmbătă într-un magazin din Dej, la pauza meciului dintre Unirea și Steaua, câștigat de dejeni cu 2-1. Într-un magazin din apropierea stadionului, mai multi suporteri bucuresteni au sarit sa il bata pe un dejean, care isi astepta randul sa plateasca cumparaturile.

Barbatul spune ca si el se afla la meci si statea aproape de locurile suporterilor veniti din Bucuresti. Fara motiv, acestia ar fi inceput sa ii adreseze cuvinte urate, iar la pauza meciului, l-au reintalnit in magazinul respectiv, acolo unde s-a intamplat totul, scrie dejeanul.ro.

(Video) Cluj: Bătaie într-un magazin din Dej. Suporterii Stelei au bătut un bărbat 1

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej.

Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Conform politistilor, proprietarul magazinului si-ar fi recuperat pagubele direct de la cei implicati.

error: Content is protected !!