Untold Cluj vs Saga București. Bogdan: „Saga nu va fi niciodata Untold. Asa cum Nicusor Dan nu este si nu va fi vreodata Emil Boc. Ca sa ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locatie de evenimente, nu are protecții fonice si nici acustica, e făcuta sa se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Si e in mijlocul unui cartier de blocuri!!!! ”

Updated on septembrie 11, 2021 Deranj la București după ce Primăria condusă de Nicușor Dan a blocat un bulevard pentru organizarea Saga festival. S-a generat un ambuteiaj enorm. Gândurile bucureștenilor au zburat spre organizarea Unotld de la Cluj.

Lucian Mindruta: „Pentru colegii de la Festivalul Saga din Bucuresti: Puteti diseara sa dati un pic mai incet, sa auzim si noi Untoldu’?”

Bōgdan Almasi: „Nicușor Dan, ai pierdur votul meu forever chiar si in cazul in care as avea de ales intre tine si Firea peste 3 ani. Nu este posibil sa iei decizii atat de stupide, sa dai un oras intreg peste cap, sa blochezi un bulevard intreg pentru cateva sute de persoane (vezi pozele de mai jos facute vineri la ora 22:30 – ora de varf pentru festivalul vietii, nu?), sa nu mai poata sa ajunga acasa mii de oameni din cartierul Baneasa pentru ca tu, in imensa intelepciune de primar, ai zis sa le dai un bulevard intreg organizatorilor festivalului sa faca cu el… NIMIC! Nu mai vorbim ca bubuie geamurile caselor dintr-un cartier intreg!!!

Untold Cluj vs Saga București. Bogdan: „Saga nu va fi niciodata Untold. Asa cum Nicusor Dan nu este si nu va fi vreodata Emil Boc. Ca sa ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locatie de evenimente, nu are protecții fonice si nici acustica, e făcuta sa se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Si e in mijlocul unui cartier de blocuri!!!! ” 1 Untold Cluj vs Saga București. Bogdan: „Saga nu va fi niciodata Untold. Asa cum Nicusor Dan nu este si nu va fi vreodata Emil Boc. Ca sa ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locatie de evenimente, nu are protecții fonice si nici acustica, e făcuta sa se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Si e in mijlocul unui cartier de blocuri!!!! ” 2

Am fost la UNTOLD, de cateva ori. Alta organizare, locatie impecabila, oras administrat inteligent.

Ca sa ne fie tururor clar:
Romaero nu e Cluj Arena, nu e locatie de evenimente, nu are protecții fonice si nici acustica, e făcuta sa se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Si e in mijlocul unui cartier de blocuri!!!!

Untold Cluj vs Saga București. Bogdan: „Saga nu va fi niciodata Untold. Asa cum Nicusor Dan nu este si nu va fi vreodata Emil Boc. Ca sa ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locatie de evenimente, nu are protecții fonice si nici acustica, e făcuta sa se repare avioane acolo, nu pentru concerte!!!!!! Si e in mijlocul unui cartier de blocuri!!!! ” 3

Saga nu va fi niciodata Untold.
Asa cum Nicusor Dan nu este si nu va fi vreodata Emil Boc si probabil de aceea Bucurestiul nu va fi niciodata Cluj Napoca!
FOARTE IMPORTANT: VEDETI POZE FACUTE IN TOIUL CONCERTELOR DE VINERI SEARA!!! DE CE AU BLOCAT BD. AEROGARII ?!”

Silviu Ivan-Nunvailer:Vineri seara, in Bucuresti. Un oras blocat, in care fiecare sta in masina personala si injura “traficul”. Iar maine dimineata multe dintre masinile astea vor pleca pe DN1 spre Brasov, in cautarea unui loc de parcare central”.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!