(Video) Cum arată un apartament de 350.000 de euro din Cluj Napoca. Chiria este de 1500 de euro pe lună

Updated on septembrie 8, 2021 Vloggerul Andrei Vereștiuc a prezenat unul dintre cele mai scumpe apartamente din Cluj Napoca. Penthouse-ul de 350.000 de euro, are trei camere și 110 mp, distribuit pe trei etaje.

La primul nivel, apartamentul are un dormitor mare, cu baie proprie și un dormitor mai mic. La nivelul superior se află un living cu bucătărie și baie, iar la ultimul etaj apartamentul are o terasă proprie. Locuinţa dispune și de un loc de parcare subteran.

„Domeniul imobiliarelor e mereu în continuă creștere, oamenii vor cât mai mult spațiu de trai iar pământul pe care îl avem la dispoziție e tot ălă, nu devine mai mare doar pentru că suntem noi mai mulți. Astfel că prețurile cresc, enorm!

Cluj-Napoca e un oraș unde poți observa asta foarte bine, chiriile sunt scumpe, apartamentele sunt scumpe iar asta nu pare să se oprească, ci să tot crească.

Când zic “imobil scump” ma refer la marea masa care ca si mine, nu isi permit sa isi cumpere asa ceva prea curand. Stim că România are parte și de oameni înstăriți însă majoritatea iși fac un credit pentru care trebuie să lucreze toată viața.

Ăsta e un lucru normal într-o piață capitalistă în care prețul e dictat de cerere și ofertă. Atât timp cât cineva e dispus să platească, prețul crește, nu? ”, a transmis vloggerul.

error: Content is protected !!