(Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor

Updated on septembrie 8, 2021 Voluntarii CERT Transilvania, împreună cu Groupama Asigurări, au distribuit calculatoare cu toate cele necesare, inclusiv camere web și microfoane, copiilor din zonele izolate din Munții Apuseni, în cadrul campaniei „Vreau la școală!”.

„Vă spuneam lunile trecute că prietenii noștri de la Groupama Asigurari susțin accesul la educație și ni s-au alăturat în campania “Vreau la școală!” o campanie cu tradiție de 5 ani deja la CERT Transilvania, prin care ne dorim să venim în sprijinul elevilor din satele Apusenilor, astfel încât micuții din zone izolate să aibă șanse egale cu ceilalți copii.

Astfel, ultima acțiune de distribuire de calculatoare cu unitate, monitor, mouse, tastatură, cameră web cu microfon pentru copii frumoși și dornici de învățătură a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut.

La final, acum toamna când numărăm bobocii, un total de 50 de calculatoare au ajuns în satele Apusenilor, fie în noi laboratoare de informatică, fie acasă la copii, acum în prag de început de an școlar.

Visele copiilor în ce privește viitorul se materializează pe băncile școlii, iar accesul la educație și resursele necesare învățării sunt o prioritate pentru noi”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania.

(Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 1 (Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 2 (Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 3 (Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 4 (Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 5 (Foto) Gest superb al voluntarilor CERT Transilvania. 50 de calculatoare au ajuns la copiii din satele Apusenilor 6

error: Content is protected !!