Ștefan Mandachi: „Ăștia se ceartă. Eu fac încă un drum, cu mașina, de la Iași la Cluj. 8 ore. Drumuri horror. Pericol de moarte constant

Updated on septembrie 2, 2021 În plin scandal politic, omul de afaceri Ștefan Mandachi atrage atenția asupra problemelor reale cu care se confruntă România. Printre acestea se numără lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de restul țării.

„Ăștia se ceartă. Eu fac încă un drum, cu mașina, de la Iași la Cluj (capitala Moldovei – capitala Ardealului). 8 ore. OPT ore în Europa anului 2021. Drumuri horror.

Ștefan Mandachi: „Ăștia se ceartă. Eu fac încă un drum, cu mașina, de la Iași la Cluj. 8 ore. Drumuri horror. Pericol de moarte constant 1

Pericol de moarte constant, chiar dacă ești la volanul unui Hummer. Poți ajunge în sicriu complet nevinovat, în orice secundă. Stres. Nervi. Frustrare de șofer. Frustrare de cetățean. Frustrare de român.

ZERO KILOMETRI DE AUTOSTRADĂ PE ACEASTĂ RUTĂ, mii de tiruri, mii de autoturisme din sens opus, o bandă pe sens, 3 accidente, zeci de căi ferate.

Și #ăștiaseceartă…. Bine că românașii înghit. Mult. Treaba lor.

Drumuri bune! 🤣”

error: Content is protected !!