Cluj: A murit una dintre pasagerele microbuzului lovit ieri de tren. Fiica se află în comă profundă

Updated on august 17, 2021 O femeie în vârstă de 40 de ani, pasageră în microbuzul lovit ieri de un tren în localitatea Urișor, a decedat la spital.

Femeia a fost gasita in stare de inconstienta, cu multiple leziuni interne. Aceasta urma sa fie preluata de elicopterul SMURD si transportata la spital, insa in cele din urma a fost predata ambulantei. A fost luata aceasta decizie pentru ca fiica femeii, de asemenea in stare grava, dar la o prima evaluare, cu mai multe sanse de supravietuire, sa fie transportata pe cale aeriana la Cluj-Napoca.

Cluj: A murit una dintre pasagerele microbuzului lovit ieri de tren. Fiica se află în comă profundă 1

La scurt timp dupa sosirea ambulantei, femeia a intrat in stop cardio-respirator, astfel ca au fost incepute manevrele de resuscitare, si continuate mai apoi pe tot drumul pana la spitalul din Dej, inclusiv in CPU. Cand inima acesteia a reinceput sa bata, a fost transferata la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj, unde s-a stins in aceasta seara, transmite dejeanul.ro.

Fiica femeii, in varsta de 10 ani, a ajuns la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, fiind in coma profunda. A fost operata, dar starea acesteia continua sa fie extrem de grava.

Șoferul in varsta de 31 de ani, domiciliat in localitatea Darabani, judetul Botosani, a fost retinut pentru 24 de ore.

error: Content is protected !!