(Foto) Plaja sălbatică de lângă Cluj care le aminteşte multora de Thailanda. „Drumul este ușor accesibil cu mașina”

Updated on iulie 31, 2021 O plajă sălbatică, superbă care te duce cu gândul la Thailanda se află amenajată în inima Apusenilor.

Practic, plaja aparține de pensiunea Lavinia. Râul Criș trece prin apropiere, iar stâncile din jur completează perfect peisajul de poveste, care vă va face să tot reveniți. Pensiunea este una clasică, curată, dar plaja și natura rămân punctul forte, scriu cei de la calatorinbascheti.ro., preluati de Adevarul.

(Foto) Plaja sălbatică de lângă Cluj care le aminteşte multora de Thailanda. „Drumul este ușor accesibil cu mașina” 1

Plaja se află la doar 103 kilometri de Cluj, pe traseul Huedin – Negreni – Șuncuius.

„Drumul este ușor accesibil cu mașina. Asfaltul este ca în palmă până la Șuncuiuș, iar de aici sunt de parcurs doar doi kilometri, pe un drum de țară. Practic, e doar începutul unui traseu superb, care te va duce spre câteva dintre cele mai spectaculoase peșteri din România: Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei. 

Sunt două pensiuni în zonă unde vă puteți caza: Pensiunea Lavinia și Grădia. Atenție,  plaja nu este foarte mare iar perioada verii locul poate să fie aglomerat!”, mai scriu cei de la Calator in Bascheți.

(Foto) Plaja sălbatică de lângă Cluj care le aminteşte multora de Thailanda. „Drumul este ușor accesibil cu mașina” 2 (Foto) Plaja sălbatică de lângă Cluj care le aminteşte multora de Thailanda. „Drumul este ușor accesibil cu mașina” 3 (Foto) Plaja sălbatică de lângă Cluj care le aminteşte multora de Thailanda. „Drumul este ușor accesibil cu mașina” 4

Accesul la plajă este prioritar pentru clienții pensiunii Lavinia, și în măsura disponibilităților și pentru ceilalți turiști.

Trebuie să știți că închirierea sezlongului costă 15 lei, iar prețul unei nopți de cazare este de 220 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun.

error: Content is protected !!