Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat

Updated on iulie 22, 2021 Primarul Emil Boc a vorbit despre furtuna de duminică seară și spune că vijelia l-a prins la birou.

„Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat”, a declarat Boc.

Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 1

Invitat la Napoca FM, primarul a vorbit despre furtună:

”Vijelia aia care a avut loc duminică… când a fost asta? Duminică seara. Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia… (moderator: La ora aia?) Mai muncesc unii!”, a mai spus primarul.

”Au fost căderi de arbori, în special de brazi, două acoperișuri afectate la două școli importante din oraș. Cea mai mare problemă este la Lucian Blaga, unde a fost ras acoperișul și am intervenit de urgență.

Arborii au căzut cei mai mulți în Gheorgheni, în zona centrală, în Grigorescu, în Plopilor. Pe zona Câmpului de exemplu nu a fost niciun picur de ploaie.

Am mobilizat 120 de oameni după vijelia asta, pentru tăierea și încărcarea arborilor căzuți”, a mai spus primarul Emil Boc.

Totuși, clujenii se plâng că nici acum nu au fost adunați arborii căzuți duminică.

„La aproape o săptămână de la cea mai puternică furtună din ultimii 30 de ani, cum de altfel însuși primatul nostru spunea, in anul cartierelor, copacii rupți, crengile de asemenea rupte sunt tot acolo unde le-au lăsat vijelia.

Poate unele făcute grămăjoare…trist că sunt lăsate inclusiv în spațiul de joaca unde în orice moment se pot întâmpla accidente. Sa nu mai vorbim de mizeria de pe aleile din zonele afectate. Frunze cu miile. Cluj te iubesc, dar nu cu aceasta administrație”, a scris cineva pe grupul Clujul Civic.

Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 2 Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 3 Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 4 Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 5 Cluj. Emil Boc: Vijelia de duminica seara m-a prins la birou, la 23.20. Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat 6

error: Content is protected !!