(Foto) Lacurile Durgău. Deși temperaturile s-au mai domolit puțin, apa din Ștrand este ideală pentru bălăceală și tratament!

Updated on iulie 21, 2021 Lacurile Durgău de lângă Salina Turda îi așteaptă în continuare pe clujeni la bălăceală. Deși temperatura a mai coborât, apa din ștrand este ideală.

„Deși temperaturile s-au mai domolit puțin, apa din Ștrand este ideală pentru bălăceală și tratament! Eficacitatea curelor de tratament crește de la minim 10 ședințe consecutive în sus!”, scriu cei de la lacurile Durgău.

(Foto) Lacurile Durgău. Deși temperaturile s-au mai domolit puțin, apa din Ștrand este ideală pentru bălăceală și tratament! 1

„Un conținut ridicat de clorură de sodiu (sare gemă) în apa lacurilor Durgău (10% la suprafață, 28% la 30m adâncime) face ca fenomenul de heliotermie sa fie foarte intens”, mai spun aceștia.

(Foto) Lacurile Durgău. Deși temperaturile s-au mai domolit puțin, apa din Ștrand este ideală pentru bălăceală și tratament! 2 (Foto) Lacurile Durgău. Deși temperaturile s-au mai domolit puțin, apa din Ștrand este ideală pentru bălăceală și tratament! 3

Orarul de funcționare este de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-21:00, ultima intrare fiind la ora 20:00.

Tarifele de intrare sunt:

  • Adulți: 15 lei/zi sau 90 lei -abonament 7 zile
  • Copii, elevi, studenți: 10 lei/ zi sau 60 lei – abonament 7 zile (pentru copiii sub 3 ani nu se percepe taxa de intrare).
  • Pensionari: 10 lei/ zi sau 60 de lei abonament pentru 7 zile.

De luni până joi, tariful accesului la ștrand după ora 17:00 este de doar 5 lei.

error: Content is protected !!