100 de Burgeri gratis pentru persoanele defavorizate din Turda

Updated on iulie 21, 2021 Persoanele defavorizate aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Turda au primit, marți, 100 de burgeri gratis.

„100 de burgeri au fost pregătiți cu drag de personalul Fuchs România pentru persoanele defavorizate din orașul nostru aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Turda.

La împlinirea a 20 de ani de activitate în România, compania Fuchs organizează caravana națională prin care 4.000 de porții de mâncare sunt donate pentru copii, familii și persoane vârstnice defavorizate. Astăzi (marți, n.red.), food truck-ul s-a oprit și în orașul nostru, aducând astfel bucurie pe chipurile greu încercate ale persoanelor defavorizate.

100 de Burgeri gratis pentru persoanele defavorizate din Turda 1 100 de Burgeri gratis pentru persoanele defavorizate din Turda 2 100 de Burgeri gratis pentru persoanele defavorizate din Turda 3

Împreună facem bine prin fapte bune care aduc o rază de soare în sufletul celor cu o situație mai puțin norocoasă. Mulțumim Fuchs pentru implicare și sperăm ca aceste inițiative să fie preluate și de alte companii”, au transmis reprezentanții primăriei Turda.

error: Content is protected !!