(Video) CFR Cluj, calificare grea. Vezi golul superb al victoriei înscris de Chipciu minutul 118

Updated on iulie 14, 2021 CFR Cluj a arătat că este o echipă mare reușind să se califice după un meci slab, condusă cu 2-0. Marele noroc al clujenilor a fost și faptul că UEFA a anulat regula golului din deplasare. La 2-0 CFR era eliminată din competiție.

La Banja Luka, CFR Cluj a preluat controlul meciului încă de la început, însă campioana Bosniei a ratat prima șansă, cu un șut în plasa laterală. Costache a marcat în minutul 13, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

(Video) CFR Cluj, calificare grea. Vezi golul superb al victoriei înscris de Chipciu minutul 118 1

Echipa lui Marius Șumudică a irosit apoi o șansă mare, când Omrani și Costache nu au ajuns la o minge pe care scria gol. Apoi voleul lui Păun a trecut pe lângă țintă, iar la cealaltă poartă, Vojnovic nu a avut nici el noroc, anunță Digi Sport.

Până la pauză, CFR a mai avut o ocazie, iar apoi campioana Românie a început repriza secundă în forță, cu voleul lui Păun. Ardelenii au avut apoi al doilea gol anulat în minutul 56, tot pentru offside.

Surpriza a venit după o oră de joc, când fostul jucător al CFR-ului, Stojan Vranjes, a deschis scorul, iar peste doar 4 minute, Moraitis a făcut 2-0. În minutul 87, Bouhenna a ratat o ocazie rarisimă, iar meciul a ajuns în preluingiri, pentru că regula golului în deplasare a fost anulată din acest sezon, iar în tur a fost 3-1.

Debeljuh a avut prima șansă a prelungirilor, iar în minutul 94, șutul lui Deac a fost deviat ușor de portar în bară. Nici Rodriguez nu a avut noroc, pentru că șutul său a fost reținut de portar.

Echipa lui Marius Șumudică a mai avut o bară în minutul 112, prin Camora, iar golul izbăvitor a venit abia în minutul 118, când super execuția lui Chipciu a salvat-o pe campioana României. În turul 2 preliminar al Champions League, CFR Cluj va întâlni Lincoln red Imps, din Gibraltar.

Dacă va trece de Lincoln red Imps, CFR Cluj va avea asigurată calificarea în grupele Conference League, iar suma minimă primită de la UEFA în acel moment este de 2,94 milioane de euro.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA: „💥 Căldura infernală, un adversar dedicat și publicul fabulos de la Banja Luka ne-au fost inamici în această seară dramatică! Am suferit, dar ne-am calificat! 🙏🏼 Hai, CFR! 🚂”

(Video) CFR Cluj, calificare grea. Vezi golul superb al victoriei înscris de Chipciu minutul 118 2

Vezi aici Video cu golul victoriei:

error: Content is protected !!