Elevă de 10 la Bac, din Brașov: „Sper să intru la Medicină la Cluj”

Updated on iulie 12, 2021 Daria Manta, șefă de promoție la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, a obținut media 10 la Bac, după ce a făcut contestație.

Daria a luat 10 la română și 10 la proba la alegere a profilului. La matematică a obținut 9,75, inițial, deși ea știa că a făcut o lucrare perfecta, după barem. A făcut contestație și a obținut 10, scrie bizbrasov.ro.

Elevă de 10 la Bac, din Brașov: „Sper să intru la Medicină la Cluj” 1

În 2017, Daria era absolventa de gimnaziu, tot de „Șaguna”, care obținea 10 la Evaluarea Națională. Nu a făcut o oră de meditație, dar spune că a avut parte de profesori dedicați.

Mai departe vrea să dea admitere la Cluj, la Medicină.

Sper să intru la Medicină la Cluj. Am hotărât să rămân în România, îmi doresc să schimb lucrurile la noi. Cred că cel mai important la un doctor este să aibă dragoste față de oameni și mi se pare că cel mai bun mod în care poți să-ți arăți dragostea față de oameni este să-i faci bine.

Poate nu pot să schimbi întregul sistem, până la urmă sunt un om, dar pot să fac mai bine pentru cei care vor fi pacienții mei și, până la urmă, acela e și scopul. Mi-ar plăcea să merg pe neonatologie sau pediatrie”, a spus Daria Manta.

error: Content is protected !!