Vine la Cluj. Diana, singura elevă de 10 la BAC din Satu Mare vrea să devină procuror. „Îmi doresc mult să ajung la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai”

Updated on iulie 10, 2021 Singura elevă cu media zece la Bacalaureat din județul Satu Mare, Diana Gabriella Veress, de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” vrea să se facă procuror.

Ea va rămâne în țară și va studia la Cluj.

Vine la Cluj. Diana, singura elevă de 10 la BAC din Satu Mare vrea să devină procuror. „Îmi doresc mult să ajung la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai” 1

”Da, doresc să merg la facultate și să urmez o facultate de Drept, deoarece îmi doresc să devin procuror. Îmi doresc mult să ajung la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca”, a precizat Diana.

Sătmăreanca a luat inițial nota 9.55 la Limba și literatura română, dar după contestații a obținut zece. La Istorie și Geografie, Diana a obținut din start nota maximă.

Directorul adjunct al Colegiului Național ”Ioan Slavici” Satu Mare, Alina Dragoș, a fost și profesoara Dianei și are doar cuvinte de laudă.

”Întâmplător am fost și profesoară la clasa Dianei. A dat dovadă de seriozitate, implicare și dăruire. Avea mereu acea curiozitate, era dornică de studiu. Este o fire discretă și modestă, în sensul bun al cuvântului. Consider că acest rezultat este pe deplin meritat”, a spus Alina Dragoș pentru PresaSM.

error: Content is protected !!