Cluj. Ursii au dat atacul la o ferma. Au sfâşiat o vacă şi au rănit altele

Updated on iulie 6, 2021 Urșii au făcut pagube importante la o fermă din localitatea Magoaja, Chiuiesti, din apropiere de Dej. O vaca a fost omorata, iar altele ranite si alungate prin padure.

Atacul a avut loc în cursul noptii la o ferma situata la doar 500 de metri de centrul localitatii. Proprietarul animalelor spune ca vacile dormeau pe un teren imprejmuit cu gard electric, dar acest lucru nu a reusit sa tina ursul la distanta.

Cluj. Ursii au dat atacul la o ferma. Au sfâşiat o vacă şi au rănit altele 1

In aceasta dimineata si-a gasit gardul rupt, iar vacile lipseau. A mers in cautarea lor, iar pe una a gasit-o moarta, sfasiata de urs, informează dejeanul.ro.

Printr-o astfel de intamplare a trecut si in urma cu doua saptamani, atunci cand ursul a dat atacul tot la ferma lui si i-a ranit patru vaci.

Prezenta ursilor in apropierea locuintelor este tot mai frecventa chiar si in această zonă, unde pana acum fermierii se confruntau rar cu astfel de cazuri. In luna mai, stupina unei familii din Nires a fost distrusa de un urs, iar in luna iunie, un urs a fost lovit de masina in Fizesu Gherlii.

error: Content is protected !!