Și ea vine la Facultate la Cluj. Ioana Vasiu, singura elevă din Sibiu care termină liceul cu 10 pe linie

Updated on iunie 28, 2021 Ioana Vasiu este singura elevă din Sibiu care termină toți cei patru ani de liceu cu media 10. Mai mult, fata a terminat și gimnaziul tot cu 10 pe linie.

Provine dintr-o familie în care tatăl este inginer, iar mama economist și mai are un frate mai mare cu cinci ani. Ioana este un copil de 10 pe linie, din clasa a V-a și până la terminarea clasei a XII-a și spune că poți atinge această performanță doar prin multă muncă și pasiune pentru materiile studiate.

Și ea vine la Facultate la Cluj. Ioana Vasiu, singura elevă din Sibiu care termină liceul cu 10 pe linie 1

Ioana susține luni, 28 iunie, prima probă a Bacalaureatului. Tânăra recunoaște că are emoții, pentru că îl consideră un examen important care îi reflectă munca din toți acești ani. În acest context își dorește să obțină note cât mai mari, transmite turnulsfatului.ro.

Din toamnă vine la Cluj

Din toamnă vrea să meargă la Faculatea de Medicină din Cluj-Napoca pentru a-și îndeplini marele vis.

„Visul meu cel mai mare este legat tot de medicină. Vreau să fac ceva bun pentru cei din jurul meu, să aduc o schimbare în sistemul medical, să ajut cât mai multă lume, să le pot da o speranță pentru o viață mai bună”, spune Ioana.

Chiar dacă nu se poate gândi încă la vacanță, fata spune că după ce va scăpa de toate emoțiile se va bucura de vara rămasă alături de familie și prieteni. Își va face noi amintiri și-și va încărca bateriile după o perioadă pe care o descrie ca fiind destul de stresantă.

error: Content is protected !!