(Video) Mașină înghițită de asfalt, în parcare, la Craiova

Updated on iunie 22, 2021 O mașină a fost „înghițită“ de asfalt pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova. Incidentul a fost semnalat de oamenii care locuiesc în zonă și care au văzut cum asfaltul a cedat, iar mașina a căzut în groapă.

Mai mulți localnici s-au chinuit minute bune să scoată mașina din groapă, ajutați și de un vehicul pentru ridicări. O situație similară s-ar fi întâmplat și cu o seară înainte, transmite gds.ro.

(Video) Mașină înghițită de asfalt, în parcare, la Craiova 1

Cel mai probabil, de vină pentru surparea asfaltului ar fi ploile căzute în ultima vreme. De altfel, reprezentanții Primăriei Craiova au precizat că o echipă de la Compania de Apă a ajuns în zonă pentru a remedia situatia. În acest moment, groapa este semnalizată corespunzător, a mai anunțat municipalitatea.

Jurnalistul Mircea Marian a scris: „Craiova. O mașină era pur și simplu să fie inghițită de o surpare a carosabilului. Noroc că nimeni nu a fost rănit.

Acum, imaginați-vă că acolo era primar Nicușor Dan. Dar fiindcă e fieful stimatei doamne Olguța Vasilescu ot PSD, nimeni din presă nu o asociază cu această nenorocire.”

 

Potrivit IPJ Dolj, în această după amiază polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a rămas suspendat cu roata stângă față, ca urmare a faptului că o porțiune din locul unde autoturismul era parcat s-a surpat.

La fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză aparține unei femei de 39 de ani din Craiova și că avariile s-au produs în alta împrejurare decât ca urmare a unui eveniment rutier. A fost astfel întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație.

error: Content is protected !!