(Video) Care e mama și care fiica? Toți le încurcă, deși le despart 20 de ani. Câți ani au femeile din imagine

Updated on iunie 22, 2021 Liza Gulyaewa a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie cu mama sa. Aceasta arată atât de tânără încât poate fi confundată cu ușurință cu fiica ei de 24 de ani.

Tânăra a postat pe TikTok un clip cu mama sa pentru a sublinia cât de bine arată pentru vârsta ei și nu se aștepta ca videoclipul să devină viral într-un timp atât de scurt, scrie a1.ro.

(Video) Care e mama și care fiica? Toți le încurcă, deși le despart 20 de ani. Câți ani au femeile din imagine 1

Liza Gulyaewa susține că mama sa are 45 de ani și celor care au văzut imaginile cu ea nu le-a venit să creadă cât de tânără pare. ”Oamenii mă întreabă ce fac pentru a arăta atât de tânără, dar uitați-vă la mama mea”, se aude o voce pe fundalul clipului.

Mii de persoane au apreciat videoclipul și o mulțime de internauți au lăsat comentarii în care își exprimă aprecierea pentru felul în care mama Lizei se îngrijește.

”Noooo way, la început am crezut că este sora ta mai mică. Wow!”, ”Mama este cea din stânga sau din dreapta? Arătați de aceeași vârstă!”, ”Am 15 ani și mama ta arată mai tânără decât mine”, au fost câteva dintre comentarii.

@liza_gulyaewathanks mum for good genetics ♥️ #fyp

♬ original sound – Sarah Cothran

error: Content is protected !!