Untold crește chiriile în Cluj. 500 de lei o noapte de cazare în garsonieră, 6,000 de lei un apartament de două camere

Updated on iunie 15, 2021 Prețul chiriilor din Cluj Napoca, și așa cele mai ridicate din țară, au crescut substanțial în perioada festivalului Untold. Sute de mii de turiști români și străini sunt așteptați în Cluj.

Deja, la câteva zile de la anunțul făcut de organizatori, peste 40 de procente din capacitatea spațiilor de cazare sunt deja ocupate.

Untold crește chiriile în Cluj. 500 de lei o noapte de cazare în garsonieră, 6,000 de lei un apartament de două camere 1

Se bucură fanii, dar și proprietarii de spații de închiriat, care au început deja să crească prețurile.

O noapte de cazare în garsonieră costă, în medie, 500 de lei, iar pentru întreaga perioadă a festivalului, un apartament cu 2 camere ajunge la 6 mii de lei, în funcție de zonă, scrie Stirile TVR.

Pe site-urile de specialitate, ofertele de cazare pentru perioada desfășurării festivalului muzical sunt aproape epuizate.

S-a ajuns deja la sume colosale, de zeci de mii de lei, pentru închirierea unor vile de lux, care vin la pachet cu șoferi personali și chiar cu gărzi de corp pe perioada celor patru zile de distracție.

În prima rundă de vânzare a biletelor din acest an s-au vândut peste 11.000 de abonamente pentru festivalul Untold, la care se adaugă cei peste 45.000 de fani care au abonamente cumpărate pentru 2020.

Până acum au confirmat prezența la festival David Guetta și Martin Garrix.

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”, începută acum 7 ani. Prin urmare, absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor primi acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

,,După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor.”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

error: Content is protected !!