A ales Clujul. O elevă cu medii de 10 pe tot parcursul anilor de liceu

Updated on iunie 10, 2021 Andreea Negoițescu, o elevă din județul Alba, a absolvit în urmă cu câteva zile clasa a XII-a a Liceului Teoretic ,,David Prodan” din Cugir, clasa de matematică-informatică intensiv informatică.

La final de an școlar, ea a primit premiul întâi pentru clasa a XII-a și a fost declarată șefă de promoție cu media 10.

A ales Clujul. O elevă cu medii de 10 pe tot parcursul anilor de liceu 1

„Am fost copleșită de emoții, mai ales că a fost ultima festivitate de premiere din timpul liceului. M-au încercat sentimente contradictorii, de bucurie și nostalgie. Am ținut și un discurs”, a declarat aceasta pentru ziarulunirea.ro.

Ea n-a obținut doar media zece pentru clasa a XII-a, ci a avut numai medii de zece pe tot parcursul anilor de învățătură.

Acum așteaptă Bacalaureatul, iar pe viitor și-a propus să urmeze cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cel mai probabil la Facultatea de Matematică și Informatică, chiar dacă visul ei ar fi să lucreze în cercetare, deoarece este atrasă de tot ceea ce înseamnă știință și tehnologie.

Este pasionată și de artă, astfel că mare parte a timpului ei liber îl dedică desenului grafic. De asemenea, îi place să călătorească, să descopere locuri noi, a căror frumusețe să o imortalizeze prin fotografii. Este mândră de părinții săi. Tatăl lucrează la Star Transmission Cugir, ca și System leader, iar mama este profesor învățământ primar la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir.

error: Content is protected !!