Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo! Nu toți știu că ea nu este bunica adevărată a lui Mircea Bravo!

Updated on iunie 10, 2021 Toți o știu pe simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, comună din județul Cluj, însă ce nu cunosc chiar toți este că ea nu este bunica adevărată a lui Mircea Bravo! Mai mult, Tanti Lenuța cocheta cu televiziunea cu mult înainte ca vloggerul să-și filmezele primele video-uri.

Tanti Lenuța a devenit virală odată cu aparițiile în clipurile lui Mircea Bravo, însă puțini știu ca ea a debutat cu mult mai înainte, alaturi de băbuțele din Chinteni, încă de prin 2014, pe postul Look TV, atunci când făceau emisiuni de la Cluj, scrie redactia.ro

Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo! Nu toți știu că ea nu este bunica adevărată a lui Mircea Bravo! 1

Cine este Tanti Lenuța din Chinteni

Pe numele său adevărat, Lenuța Moldovan, în vârstă de 73 de ani, are mai multe porecle. Cei de pe ulița satului o strigă acum „Lenuța de pe Facebook”, iar cei care au urmărit-o la TV o știu drept „Lelea Lenuța din Chinteni”, însă ce este clar pentru toată lumea este că e o ardeleancă autentică.

Însă toți trebuie să știe despre Tanti Lenuța că e o femeie creștină, înzestrată cu simțul umorului, dar și cu o minte ascuțită, însă și harnică și înțeleaptă.

Întrebată dacă mai știe de câți ani filmează și în câte clipuri sau emisiuni a apărut, Lenuța din Chinteni răspunde că nu mai știe, pesemne că-s multe rău! Dar dacă o întrebi cum e să fii vedetă, “bunica lui Mircea Bravo” dă cel mai frumos răspuns posibil:

„Nu știu ce consi­deră lumea că înseamnă vedetă. Eu sunt o muiere în toată firea și îmi mân rândul și lucrul, nu din asta trăiesc, asta fac din pasiune și din drag, și dacă cineva mă apreciază eu le mulțămesc!”, a mărturisit femeia într-un interviu mai vechi.

error: Content is protected !!