Cluj: O prostituată a fost rănită într-un accident la Nima. Se afla cu clientul în mașină

Updated on iunie 9, 2021 Barbatul in varsta de 40 de ani din comuna Alunis, care luni a provocat un accident in localitatea Nima, a ajuns dupa gratii, fiind arestat pe o perioada de 30 de zile.

In schimb, femeia pe care o avea in masina, o tanara in varsta de 30 de ani din Dej, este in spital, avand multiple fracturi.

Cluj: O prostituată a fost rănită într-un accident la Nima. Se afla cu clientul în mașină 1

Accidentul a avut loc luni, la orele amiezii, la marginea localitatii Nima. Barbatul in varsta de 40 de ani din comuna Alunis consumase mult alcool, dar chiar si asa s-a urcat la volan si a pornit catre Nima, unde intentiona sa isi schimbe un bec la masina, scrie dejeanul.ro.

Pe marginea drumului, in zona padurii dintre Nima si Bunesti, a vazut doua femei care practicau prostitutia, astfel ca a oprit la acestea. A luat-o in masina pe una dintre ele, cea in varsta de 30 de ani, iar mai apoi urmau sa se deplaseze intr-un alt loc pentru a intretine relatii sexuale. Nu a mai fost atent la condus, astfel ca atunci cand a patruns in DN1C, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un barbat din Unguras.

In urma impactului, soferul nu a patit nimic, dar femeia pe care tocmai o luase de pe marginea drumului a fost grav ranita, suferind mai multe fracturi. Cei de la IML estimeaza ca pentru a se reface, aceasta are nevoie de cel putin 80 de zile de ingrijiri medicale.

error: Content is protected !!