Cluj: Bătaie între doi frați. Unul dintre ei a ajuns injunghiat la spital

Updated on mai 27, 2021 Un barbat in varsta de 25 de ani in comuna Panticeu, a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat de fratele sau.

Conflictul a izbucnit dupa ce acestia au consumat impreuna bauturi alcoolice, informează dejeanul.ro.

Cluj: Bătaie între doi frați. Unul dintre ei a ajuns injunghiat la spital 1

Totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 18, in comuna Panticeu. Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Dej au fost sesizati prin apel la 112 despre faptul ca un tanar a fost injunghiat si ca are nevoie de ajutor. La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii si o ambulanta, iar echipele de interventie au reusit sa ii salveze viata tanarului de 25 de ani, transportandu-l ulterior la un spital din Cluj-Napoca.

In urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit ca acesta a avut un conflict cu fratele sau, in varsta de 29 de ani, care beat fiind, l-a injunghiat cu un cutit in abdomen. Dupa audieri, politistii dejeni l-au retinut pe agresor pentru 24 de ore, dar ulterior, procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Dej a luat decizia de a nu lua nicio masura preventiva impotriva acestuia.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și circumstanțelor săvârșirii faptei, precum și pentru stabilirea incidenței cauzei justificative a legitimei apărări, pentru ca anchetatorii vor sa afle daca scandalul nu a fost provocat chiar de victima.

error: Content is protected !!