Cluj: ISU va relua în această dimineață căutările copilului de doi ani dispărut lângă Someş

Updated on mai 22, 2021 ISU Cluj a întrerupt aseară căutările copilului de doi ani, dispărut lângă Someş, în Florești, cu promisiunea că va relua în această dimineață căutările.

“Căutările s-au desfăşurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariţia copilului, până la lăsarea întunericului, anunță AGERPRES.

Cluj: ISU va relua în această dimineață căutările copilului de doi ani dispărut lângă Someş 1

Sâmbătă dimineaţă, se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare”, informează ISU Cluj.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai ISU Cluj au căutat, inclusiv cu o barcă de salvare, un copil de doi ani care a dispărut vineri din localitatea Floreşti.

‘Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 17,00, Lăcătuş David Alexandru, în vârstă de 2 ani, a ieşit din locuinţa sa, din localitatea Floreşti, pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit.

Semnalmente minor: înălţime aproximativ 1 metru, ochii negri, părul şaten. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou de culoare albastră şi sandale de culoare albastră cu şireturi verzi”, se arată într-un apel al IPJ Cluj.

Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei.”Persoanele care pot furniza informaţii despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi în activităţile specifice de căutare”, a mai informat IPJ Cluj.

error: Content is protected !!