Primar sincer. Nici Emil Boc nu își permite: Cu ce am reușit să adun 20 de ani n-am reușit să îmi cumpăr nimic în Cluj Napoca, nici în comunele din jur

Updated on mai 21, 2021 Primarul Emil Boc a declarat în această dimineață că din agoniseala de 20 de ani nu a reușit să își cumpere nicio proprietate în Cluj-Napoca.

Edilul a spus că a căutat proprietăți în Feleac, Florești, Ciurila, în inelul 1 al orașului. A ales o casă în Câmpenești, lângă lac.

Primar sincer. Nici Emil Boc nu își permite: Cu ce am reușit să adun 20 de ani n-am reușit să îmi cumpăr nimic în Cluj Napoca, nici în comunele din jur 1

“Ce am acumulat în 20 de ani am investit în această proprietate. Asta pentru că nu am reușit să găsesc nimic la un preț rezonabil în Cluj-Napoca și în primul inel metropolitan. Am căutat la Feleacu, la Ciurila, la Florești, m-am dus la inelul următor”, a spus primarul Clujului, la ZIUA LIVE.

Emil Boc a vorbit și despre cât de rău e drumul.

Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc.

”La mine e mult spus că sunt drumuri forestiere. Nu mă plâng nici eu, dar plătesc impozite și taxe ca dvs. Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc, care a menționat că nu se plânge, ci își va lua cizmele de gumă și va aștepta asfaltul.

error: Content is protected !!