(Video) Cluj: Momentul în care un minor este pus la pământ de jandarmi în intervenția brutală de pe strada Meșterul Manole

Updated on mai 20, 2021 11 persoane au fost evacuate forțat din locuințe sociale de pe str. Meșterul Manole, nr 2, din Cluj.

Modul în care a intervenit jandarmeria a fost criticat dur. Aceștia au dat cu spray, inclusiv în copii.

(Video) Cluj: Momentul în care un minor este pus la pământ de jandarmi în intervenția brutală de pe strada Meșterul Manole 1

„Momentul în care iau sprayul lacrimogen în ochi femei, minori, persoane aflate sub tratament. Clujeni. Dar ție, clujene, asta nu ți se poate întâmpla, așa-i? Că tu ești cu actele mai în regulă, cu creditul mai la zi și toate alea.

Legea te păzește. Dar când ieși pe stradă, în jurul tău se înalță Clujul Imobiliarilor Tunari. Hotelul Coșciugul, Hotelul Cristian, Blocul peste Trotuar, Pădurea Petruită sunt doar câteva exemple. Pe aceași lege.

Întreabă-te câți de pe lista țepelor de milioane de euro trase doar în ultimii 10 ani în Municipiul Cluj-Napoca au luat șpray lacrimogen în ochi. Apoi du-te și plătește-ți cu încredere dările. În orașul lui Next Level”, se arată într-o postare de pe Clujul Civic.

„Primaria Cluj Napoca a evacuat în această dimineață o familie în care există copii cu dizabilități, folosind o sentință din 2013.

Jandarmeria a folosit spray lacrimogen asupra femeilor și copiilor aflați în casă.

Chiar dacă Primăria (prin Direcția De Asistență Socială) cunoștea foarte bine situația familiilor folosind-o în cereri de finanțare diverse, dar nefăcând nimic pentru a soluționa problemele lor locative, a considerat mai importante presiunile din partea dezvoltatorilor imobiliari care au construit și construiesc de zor în zonă (IRA – str. Meșterul Manole)”, se arată în altă postare.

error: Content is protected !!