Revoluție în Florești. Alte proiecte imobiliare respinse de consilierii locali. „Votul de astăzi nu e pentru o blocare, ci pentru a asigura o direcție corectă”

Updated on mai 20, 2021 La Florești are loc o adevărată revoluție din punct de vedere urbanistic. Consilierii USR au transmis că nu se mai aprobă nimic până când nu se rezolvă Planul de Urbanism General.

Printre proiectele ajunse, joi, 20 mai 2021, pe „masa” consilierilor locali, în ședința ordinară a Consiliului Local Florești, și care n-au trecut de votul acestora, s-au aflat: Imobil de locuințe colective cu 5 etaje și unul cu 3 etaje pe strada Teilor, Bloc de 4 etaje pe strada tineretului, anunță Ziua de Cluj.

Revoluție în Florești. Alte proiecte imobiliare respinse de consilierii locali. „Votul de astăzi nu e pentru o blocare, ci pentru a asigura o direcție corectă” 1

Noi, cei din alianța USR-PLUS, am dorit să transmitem un mesaj. Mesajul este că ne dorim să asigurăm, prin deciziile noastre, o dezvoltare corectă și coerentă a Floreștiului.

Suntem în situația, din punct de vedere urbanistic, de cotă roșie de alarmă. Asta se întâmplă după câteva mandate, în care deciziile au fost nefericite și au fost luate la nivel de parcelă, nu la nivel general de urbanism.

Ne dorim ca PUG-ul să fie dezvoltat cât mai repede, în baza căruia să decidem corect și în interesul comunității floreștene. Avem probleme de infrastructură rutieră, educațională, ș.a.

Prin votul de azi am vrut să se înțeleagă că oportunitatea de autorizare a unor noi dezvoltări în acest moment, este negativă până vom avea noul PUG, pentru a ști direcția în care acționăm.

Votul de astăzi nu e pentru o blocare, ci pentru a asigura o direcție corectă”, a declarat consilierul local al alianței USR-PLUS, Marius Todoran.

error: Content is protected !!