Cluj. Malul Somesului scos la vânzare. Apar blocuri? „Un bloc, repede, nu cumva să rămână petic de verdeață în Cluj!”

Updated on mai 19, 2021 Un nou spațiu verde este scos la vânzare în Cluj Napoca. O placă pe care scrie „De vânzare” a apărut ieri pe malul Someşului, lângă sensul giratoriu de lângă benzinăria MOL din cartierul clujean Grigorescu.

„Azi pe la 19.30 era montată în perimetrul îngrădit o placă cu “De vânzare” lângă care se agitau doi polițiști locali și un domn. Am revenit pe la 20.30 și placa nu mai era, dar terenul a rămas îngrădit.

Cluj. Malul Somesului scos la vânzare. Apar blocuri? „Un bloc, repede, nu cumva să rămână petic de verdeață în Cluj!” 1 Cluj. Malul Somesului scos la vânzare. Apar blocuri? „Un bloc, repede, nu cumva să rămână petic de verdeață în Cluj!” 2

E vorba de zona dintre Someș și sensul giratoriu de lângă MOL Grigorescu.

Probabil au dat jos anunțul cu numărul de telefon pentru că le lipseau ceva avize, dar mă aștept să reapară în zilele următoare.

Deci s-a scos la vânzarea o zonă de promenadă foarte faină. N-am nimic cu vânzătorul, însă cred că autoritățile ar trebui să ia serios în considerare să joace rolul de cumpărător. Dacă se confirmă intenția de vânzare, desigur”, a scris Cătălin Sălagean pe grupul Clujul Civic.

Clujenii se tem că în zonă vor apărea blocuri.

„Tot ce e bun trebuie să dispară: urmează bloc….orice spațiu verde se retrocedeaza băieților deștepți….”

„Am vazut anuntul…..si mia luat ceva timp sa ma desmeticesc. Acolo mere un P+8.”

„Un bloc, repede, nu cumva să rămână petic de verdeață în Cluj!”

error: Content is protected !!