Cluj. Bogdan Buta: „Vom face tot ce putem incat sa avem Untold 2021

Updated on mai 19, 2021 Bogdan Buta, organizator Untold, transmite un mesaj pentru festivalieri, în care le spune că se face tot posibilul pentru a avea Untold la Cluj în acest an.

Bogdan Buta: „Vom face tot ce putem incat sa avem Untold 2021.
Exista suficiente evenimente test organizate in lume care au demonstrat ca se poate organiza un eveniment in siguranta chiar si in pandemie. In fapt, normele propuse de noi, ar face evenimentele cele mai sigure locuri publice in care se poate afla o persoana la momentul respectiv.

Cluj. Bogdan Buta: „Vom face tot ce putem incat sa avem Untold 2021 1

Nu trebuie foarte multa stiinta ca oricine sa poata intelege ca exact aceeasi oameni, chiar si 100.000, daca nu sunt la eveniment unde sunt testati, deci in siguranta, sunt liberi sa calatoreasca, sa mearga la petreceri private, la mall, in mijloace de transport in comun, fabrici, magazine, etc cu norme minimale, deci au sanse mult mai mari de transmitere a virusului decat la un eveniment care respecta cele mai inalte standarde pentru siguranta participantilor. Toate evenimentele test organizate pana acum au demonstrat asta.

Suntem increzatori ca putem asigura conditiile necesare ca festivalul sa se poata organiza in conditii maxime de siguranta, cum am reusit dealtfel si in anii trecuti printr-o colaborare excelenta cu autoritatile”.

error: Content is protected !!