La Cluj s-au vaccinat cei mai mulți profesori din România

Updated on mai 6, 2021 Clujul este pe primul loc la nivel național ca număr de angajați din învățământ vaccinați împotriva noului coronavirus.

Precizarea a fost făcută, la Radio Cluj, de șefa Inspectoratului Școlar Județean, Marinela Marc. Ea speră ca și cei care au ezitat până acum să se imunizeze în perioada următoare, mai ales că autorităţile au anunțat tot mai multe evenimente care să faciliteze accesul la serurile anti-Covid.

La Cluj s-au vaccinat cei mai mulți profesori din România 1

Suntem pe primul loc la nivel național ca număr de angajați din sistemul de învățământ vaccinați. Sper ca toți cei care mai aveau ezitări să facă acest pas, cu cât mai mult acum nu mai este dificil să te vaccinezi. Au apărut tot mai multe locații unde se desfășoară maratoanele vaccinării.

Mă gândesc că, încet încet, cei care mai aveau îndoieli vor conștientiza că numai așa, prin imunizare cu vaccin, vom stopa răspândirea acestui virus și vom putea reveni la o viață normală, a declarat Marinela Marc

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, municipiul Cluj-Napoca are joi, 6 mai 2021, o incidență de 1, 84 la mia de locuitori, iar la nivelul județului rata de infectare este de 1, 42.

error: Content is protected !!