Cluj. Oser, intrare doar cu vaccin sau test COVID-19. Emil Boc: „Se va putea intra cu respectarea uneia dintre cele patru alternative democratice”

Updated on mai 6, 2021 Primarul Emil Boc a luat în serios vaccinarea și anunță concert doar pentru cei vaccinați dar și intrare doar pentru cei vaccinați la Oser.

Cel mai probabil că la Oser se va putea intra cu respectarea uneia dintre cele patru alternative democratice. Fie vaccinat cu ambele doze și zece zile de la a doua doză, fie test PCR negativ în ultimele 48 de ore sau una act medical care demonstrează că ai avut COVID-19 și analizele arată că ești imunizat.

Cluj. Oser, intrare doar cu vaccin sau test COVID-19. Emil Boc: „Se va putea intra cu respectarea uneia dintre cele patru alternative democratice” 1

Mai există și varianta testului antigen rapid care se poate face la fața locului.”, a spus Emil Boc la Napoca FM, potrivit actualdecluj.ro.

Primarul anunțase deja că în 1 iunie ia în calcul deschiderea Târgului Oser de pe strada Bobîlna, târg administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Consiliului Local.

Vaccinarea este varianta cea mai simplă pentru comercianți și cumpărătorii de la Târgul de vechituri Oser, a apreciat primarul.

error: Content is protected !!