Cluj. Când ar putea avea loc festivalurile Electric Castle, Untold. Explicații premierul Florin Cîțu

Updated on mai 6, 2021 Vești tot mai proaste pentru Untold și Electric Castle. Organizatorii au cerut direcții clare din partea Guvernului, pentru că astfel de festivaluri au nevoie de luni de programare. Premierul Florin Cîțu le transmite mesaje neclare.

Premierul Florin Cîţu a precizat, joi, că evnimentele mari, cu mult public, nu vor putea fi organizate chiar de la 1 iunie, ci mai degrabă după 1 august, anunță Observator TV. Întrebat despre organizarea Neversea şi Untold, premierul a afirmat: ”Eu aşa sper şi eu aşa vreau”.

Cluj. Când ar putea avea loc festivalurile Electric Castle, Untold. Explicații premierul Florin Cîțu 1

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, la Constanţa, dacă Neversea şi Untold vor putea ava loc în acest an şi a afirmat: ”Eu aşa sper şi eu aşa vreau, dar ele nu cred că pot avea loc de la 1 iunie, cred că este vorba despre o fază ulterioară. Când vorbim despre aceste evenimente mari ar trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

Premierul Florin Cîțu a anunţat două etape de relaxare a măsurilor anti-COVID – prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august. Acesta a mai adăugat că de la 1 iunie se renunță la mască, pe plajă, dar cu condiția respectării distanțării fizice între șezlonguri.

error: Content is protected !!