Ce spune presa internațională după anunțul organizării unui turneu WTA la Cluj-Napoca: „Poate că ați auzit de Dracula”

Updated on mai 6, 2021 Winners Open, turneu din seria WTA 250, se va desfășura în perioada 1 – 8 august la Cluj-Napoca. Anunțul i-a luat prin surprindere și pe jurnaliștii străini.

Turneul feminin va avea difuzare și vizibilitate în peste 150 de țări! Winners Open devine un turneu oficial, organizat sub egida WTA, după ce competiția de la Cluj a avut loc și în 2020, oferind premii în bani, dar nu și puncte.

Ce spune presa internațională după anunțul organizării unui turneu WTA la Cluj-Napoca: „Poate că ați auzit de Dracula” 1

„Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai bine dezvoltate orașe din România, Cluj-Napoca este capitala neoficială a Transilvaniei – de aceea orașul este supranumit ‘Inima Transilvaniei’.

Poate că ați mai auzit despre această regiune din celebrul roman al lui Bram Stoker numit Dracula.

Acum, cu un turneu de tenis cu mize mari găzduit în centrul său, fanii tenisului au un alt motiv pentru a programa o vizită în România”, au notat jurnaliștii de la Tennis World USA, potrivit prosport.ro.

„După o primă ediție în sistem prize money în 2020, Winners Open devine un eveniment de top în tenisul mondial feminin. Astfel, Cluj-Napoca va găzdui în luna august peste 60 de jucătoare din circuitul WTA. Competiția se va disputa pe zgură, va avea probe de simplu și dublu, premii de 235.000 de dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA, fiind organizată în parteneriat cu Federația Română de Tenis și cu sprijinul managerului sportiv Cosmin Hodor”, au anunțat organizatorii Winners Open.

error: Content is protected !!