Cluj: Au stat ore întregi degeaba la coadă la Kaufland pentru o promoție

Updated on mai 5, 2021 Clienții Kaufland din Turda au stat în această dimineață ore întregi la coadă pentru  pentru a pune mâna pe produsele la 1 leu, existente în promoție.

”Promoția de la Kaufland, de primele trei produse la un leu, i-a isterizat pe turdeni și aceștia așteaptă la rând să se activeze la case în sistemul Kaufland promoția. Rândul de cărucioare se întindea pe tot culoarul principal, până în spate la carne.”, a transmis un cititor pentru Turda News.

Cluj: Au stat ore întregi degeaba la coadă la Kaufland pentru o promoție 1

”Din cauza unei defecțiuni tehnice coada la caserie se îndinde până în spate la mezeluri (fundul curții) 😠. Nu se pot scana promoțiile, se stă la coadă de la ora 7 iar acum e ora 9,15! 🤔”, a spus altcineva.

Unii cumpărători, mai nervoși, au abandonat pur și simplu cărucioarele cu produsele încărcate, nemulțumiți că nu puteau să le cumpere.

Cluj: Au stat ore întregi degeaba la coadă la Kaufland pentru o promoție 2

Cei de la Kaufland spun că totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice.

”Ne cerem scuze pentru situația din această dimineață, când, pentru o scurtă perioadă, din cauza unei erori tehnice, ofertele speciale disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital nu au funcționat corespunzător. Echipele tehnice au intervenit prompt, iar în prezent situația a fost remediată și sistemul funcționează în parametri normali.

Vă asigurăm că ne respectăm clienții și promisiunile. Vom da posibilitatea tuturor celor cărora nu li s-a aplicat reducerea pe bon să își recupereze diferența de bani de la Biroul de Informații, timp de 14 zile.

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm de toate eforturile noastre de a oferi o experiență plăcută de cumpărături.”, au transmis oficialii Kaufland.

error: Content is protected !!