Cluj: Locuitorii din Dâmbul Rotund vin în ajutorul famiiei a cărei casă a ars în Joia Mare

Updated on mai 1, 2021 Locuitorii din Dâmbul Rotund s-au mobilizat pentru a ajuta familia a cărei casă a ars în Joia Mare. Un vecin sare în ajutorul familiei respective și cere sprijinul comunității.

„Putem să ii ajutăm pe vecinii noștri în urma incendiului de pe strada Giordano Bruno Nr.59!

Cluj: Locuitorii din Dâmbul Rotund vin în ajutorul famiiei a cărei casă a ars în Joia Mare 1

Nu îi cunosc personal, dar familiei Rus le-a fost distrusă casa în totalitate. Am cerut documentele ISU și mai multe informații ca să mă asigur că banii ajung direct la familia cu problema. Am luat legătura și cu capul familiei, dl. Ioan Rus (…) și mi-a confirmat IBAN-ul dânsului. (…)

Ro28BTRL01301201D91813XX
Deschis la Banca Transilvania pe numele Ioan Rus
Detalii la depunere: ajutor incendiu

Puteți dona din orice cont bancar, inclusiv prin btPay, la opțiunea de jos «transfera bani», apoi apăsați sus pe butonul «Trimite» și vă apare agenda, apoi în partea de jos a paginii există buton «transfera IBAN». Acolo în câmpul IBAN introduceți contul de mai sus și restul detaliilor”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook Dâmbul Rotund Cartier Cluj-Napoca – Grup Anunțuri.

Un incendiu a izbucnit joi la o casă de locuit de pe strada Giordano Bruno din cartierul Dâmbul Rotund.

„Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.

Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.
Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.” a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!