Cluj. Bogdan Bob Radulescu, tactici de a scăpa de cumpărături: „M-o scos nevastă-mea la cumpărături. Azi. În vinerea mare…Și ziceam toate astea în gura mare, gen să mă audă de sub mască. Juma’ de magazin se uita la mine”

Updated on aprilie 30, 2021 Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu oferă sfaturi de căsnicie fericită pe Facebook. El a povestit cum a încercat soția să-l scoată la cumpărături în Vinerea Marea.

Bogdan Bob Radulescu:M-o scos nevastă-mea la cumpărături.
Azi. În vinerea mare.
Eram doar noi doi și încă vreo 8-9 milioane de români, cred ca toți în același magazin.
Cluj. Bogdan Bob Radulescu, tactici de a scăpa de cumpărături: „M-o scos nevastă-mea la cumpărături. Azi. În vinerea mare...Și ziceam toate astea în gura mare, gen să mă audă de sub mască. Juma' de magazin se uita la mine” 1
(foto arhiva)

I-am zis frumos de acasă că nu vreau, nu am chef, vreau să grădinăresc, să beau liniștit printre straturi, să-mi ud ceapa, florile și gazonul.
O zis că musai să vin, că familie, că iubire, că în cuplu așa e frumos, să o ajut la cărat și alte chestii și argumente muierești pe care le-am uitat.
Da??? Vrei să vin? Buuun. M-am dus.

De când am intrat cu ea in magazin numa’ i-am pus înapoi pe raft tot ce punea în coș și explicam:
-Hodrobețe de astea mai avem, ronghiuri de astea nu ne trebuie, c….i de astea nu mâncăm, de pârcoșe de astea e plin frigiderul, prostii de astea mai sunt în pivniță, io pe astea nu dau atâția bani, cââât costă mizilicul ăsta ?

Femeie, telemea luăm din piață, de aia românească, că așa or zis dacii ăia doi de la Epic Show, mizeria asta din ce e f..i e făcută de costă atât? Bikinii ăștia pentru cine i-ai luat, că ți-e ți-s mici, iar eu nu mai port, că-mi intră-n c.r, și așa mai departe.

Și ziceam toate astea în gura mare, gen să mă audă de sub mască. Juma’ de magazin se uita la mine.

După al șaptelea produs pe care l-am luat din coș și pus înapoi pe raft, s-o uitat la mine și o răbufnit sătulă: du-te acasă, ești liber, te descurci, fă ce vrei.

Așadar sunt in grădină, cântă niște păsărici și ciripesc de parcă e rai, miroase a pământ ud și florile pomilor te vrajesc cu mireasma și culorile, mi-am pus al doilea șpriț, adie vântul plăcut de primăvară, razele soarelui îmi masează întreaga ființă, mă sună nevastă-mea și-mi întrerupe zenul că cică e aglomerație și se calcă ăia în picioare prin magazine și s-or accidentat cu cărucioarele și mai trebuie să se ducă in piață după ceva verdețuri și…

Și i-am zis:
-Hai acasă, ești liberă, te descurci, faci ce vrei.
Și am închis.

Ok, ok, știu. Poate că nu mai pup io…aaa…ceva vreme de acu’ înainte, dar oricum e Săptămâna Mare și e post. Deci…postesc, că vreau, că nu vreau.
Până luni sigur îi trece, că e fată deșteaptă și nu ține supărare pe nimicuri de astea.

Sărbători liniștite si fericite, cel puțin ca ale mele vă doresc tuturor!
Ah, și urmăriți-mă și pentru alte sfaturi de căsnicie fericită!

error: Content is protected !!