Cluj. Emil Boc explică cum se face vaccinarea din mașină: „Te prezinți cu buletinul, nici nu trebuie să cobori din mașină, pur și simplu în mașină se face și vaccinarea, până la 4 persoane care sunt într-un automobil”

Updated on aprilie 26, 2021 Astăzi, de la ora 13.00, se deschide un centru de vaccinare drive-through. Pe platoul de la Sala Sporturilor poate veni orice șofer însoțit de alte trei persoane, iar toți vor primi vaccinul Pfizer gratuit. Primarul orașului, Emil Boc:

Emil Boc, citat de Europa FM: „Fără programare, oricine poate veni să se vaccineze cu mașina, te prezinți cu buletinul, nici nu trebuie să cobori din mașină, pur și simplu în mașină se face și vaccinarea, până la 4 persoane care sunt într-un automobil. Se așteaptă 15 minute după ce se face vaccinul pentru a se vedea dacă este o problemă sau nu, ca și în orice centru obișnuit de vaccinare.”

Cluj. Emil Boc explică cum se face vaccinarea din mașină: „Te prezinți cu buletinul, nici nu trebuie să cobori din mașină, pur și simplu în mașină se face și vaccinarea, până la 4 persoane care sunt într-un automobil” 1

Primarul Emil Boc spune că centrul are deja doze pentru toți cei care vor să scape de riscul unei forme grave de Covid-19:

„Câți doritori sunt, nu există limită de doze, câți doritori sunt, atâtea doze vor exista pentru că este prioritate acordată acestui centru.”

Campania de vaccinare a luat avânt la Cluj – sunt mii de locuri disponibile în centrele din județ, iar pe listele de așteptare pentru programare au mai rămas în jur de 12.000 de persoane.

Majoritatea dozelor disponibile în prezent sunt cu serul de la AstraZeneca – peste 5.000, reamintim că pentru vaccinarea cu acest ser nu este necesară o programare – se merge în centrul în care sunt locuri doar cu buletinul.

De asemenea, sunt peste 3.000 de locuri la imunizarea cu Pfizer/BioNTech și alte aproximativ 700, cu Moderna.

error: Content is protected !!