Florin Piersic: „Îmi este frică de moarte…“Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim”

Updated on aprilie 22, 2021 Florin Piersic a făcut câteva mărturisiri emoționante în emisiunea Legendele cu Dan Negru. Marele actor a spus că a fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, dar și că îi este frică de moarte.

“Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”, a declarat actorul de 85 de ani, citat de Fanatik.ro.

Florin Piersic: „Îmi este frică de moarte...“Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim” 1

 

„Am amintiri extraordinare de la Teatrul Național. O seară întreagă am stat închis, în toaletă în sala asta de aici, am ținut clanța. Asta ca să văd spectacolul cu Birlic și maestrul Radu Beligan.

Nici nu visam vreodată că o să fiu actor. Tatăl meu avea o generozitate în el, ajuta pe toată lumea. Nu e nicio legendă, de ce exagerezi? (n.r. când l-a numit Dan Negru o legendă)

Bunicul meu i-a spus tatălui meu că i-ar da-o pe mama, dar că ofițerii sunt ușuratici. El s-a dus la Regele Ferdinand, i-a spus că nu i-o dă de soție, iar atunci Ferdinand i-a spus să iasă din armată și așa poate să o ia în căsătorie. L-au făcut medic veterinar”, și-a mai amintit cu drag actorul.

error: Content is protected !!