Problemă rezolvată de primărie prin MyCluj. Edmond: „Azi am avut parte de o surpriză plăcută”

Updated on aprilie 21, 2021 Administrația locală a fost lăudată de un clujean pentru eficiența cu care a rezolvat o problemă semnalată pe aplicația MyCluj.

Edmond Kreibik a făcut o sesizare pe MyCluj referitoare la faptul că pe o stradă din oraș este o treaptă inutilă care obturează jumătate de trotuar și îi încurcă pe cei care au copii în cărucior sau pe persoanele cu deficiențe de vedere.

Problemă rezolvată de primărie prin MyCluj. Edmond: „Azi am avut parte de o surpriză plăcută” 1

El a rămas plăcut surprins după ce autoritățile s-au mobilizat imediat pentru a rezolva problema.

Clujeanul a povestit cum s-a desfășurat totul: „Azi am avut parte de o surpriză plăcută. Cu ceva vreme în urmă am făcut o sesizare pe MyCluj, referitoare la faptul că pe strada Petőfi Sándor este o treaptă inutilă ce obturează jumătate de trotuar.

E deranjant pentru cei ce imping cărucioarele cu cei mici și, mai ales, e nasol pentru persoanele care au probleme de vedere. Ei știu de acea acea treaptă, dar m-am gândit să fac ceva pentru a le lua această problemă de pe cap. Cu siguranță au multe.

Pe de altă parte, am și testat dacă acest sistem funcționează. Ei bine, am urmat pașii, am scris un mic text, am atașat o poză. În scurt timp am fost sunat de către cineva de la Poliția Locală, am confirmat situația, mi-a mai cerut câteva date de pe teren și apoi, după alte câteva zile, m-a sunat să-mi spună că sesizarea a primit undă verde spre a fi rezolvată.

Azi dimineață am vazut că treapta nu mai e acolo, locul fiind adus la nivelul trotuarului. Urmează o finisare, deoarece betonul care fusese turnat era proaspăt, fiind semnalizat cu o baliză.

Mă bucur că s-a rezolvat această situație și asta îmi dă oarecare speranță. Sigur, nu e ceva de o anvergură uriașă, dar nici nu trebuie să fie. Micile chestii care se rezolvă fac parte dintr-un mecanism mai amplu, al implicării, din toate părțile. Vă îndemn să faceți sesizări, să le urmăriți și să-i încurajați pe cei ce trebuie să le rezolve.

Eu le mulțumesc aici pentru că au înțeles și că au dat curs rugăminții mele.”

error: Content is protected !!