(Foto) Cea mai frumoasă pensiune din România se află în Cluj

Updated on aprilie 21, 2021 O pensiune din Cluj ocupă primul loc într-un top național al celor mai frumoase pensiuni din România.

Topul a fost realizat de platforma de turism Calator în Bascheți, care a realizat un clasament al primelor 10 pensiuni uimitoare din România, mai puțin știute, unde să ajungi vara aceasta.

(Foto) Cea mai frumoasă pensiune din România se află în Cluj 1

Pe primul loc al clasamentului se află Vila Cheia, aflată în comuna Mihai Viteazu, sat Cheia – la 40 de kilometri de Cluj Napoca, la 7 kilometri de Turda.

„În inima Transilvaniei, într-o grădină imensă, deasupra Văii Arieșului, găsim un loc de poveste, nou-nouț. Este o pensiune exclusivistă, luxoasă, care te va uimi prin arhitectura simplă, prin amplasarea idilică, dar, mai ales, prin felul în care este decorată.

(Foto) Cea mai frumoasă pensiune din România se află în Cluj 2 (Foto) Cea mai frumoasă pensiune din România se află în Cluj 3 (Foto) Cea mai frumoasă pensiune din România se află în Cluj 4

Sunt cinci camere luminoase, amenajate cu mult bun gust, spațioase, toate cu terasă cu vedere spre grădină. Nu doar camerele vă vor uimi, ci și zona de lounge, unde puteți servi masa. Mâncarea este bio, făcută din produse locale, de sezon.

Puteți închiria camere individual, nu neapărat toată pensiunea”, au scris aceștia în descriere.

error: Content is protected !!