Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal”

Updated on aprilie 12, 2021 Primarul Emil Boc a anunțat că și-a făcut astăzi rapelul cu Astrazeneca. Totul a decurs normal la vaccinare.

Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal.

Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal” 1 Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal” 2

Mulțumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigura procesul de vaccinare. Este un maraton și la sfârșitul acestuia vom fi cu TOȚII câștigători.

Susțin procesul de vaccinare și consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)”.

Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal” 3 Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal” 4Foto Cluj. Emil Boc: „Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal” 5

error: Content is protected !!