Medic din Cluj, erou. Și-a tratat pacienții din scaunul cu rotile: „Oxigenul era legat de cărucior și așa am lucrat 3 zile până când s-a rupt filmul. Am căzut jos”

Updated on aprilie 9, 2021 Un medic din Cluj-Napoca, infectat cu noul coronavirus, și-a îngrijit pacienții din scaunul cu rotile. În vârstă de 72 de ani, medicul și-a pus propria viață în pericol ca să îi salveze pe cei aflați în grija sa.

Aplauze, flori și lacrimi de bucurie. Așa a fost primit un medic din Cluj-Napoca în centrul social pe care îl conduce. Bărbatul a făcut o formă gravă de COVID-19 și a fost internat la terapie intensivă. A ajuns la spital foarte târziu din cauză că a stat să-i îngrijească pe cei 80 de bătrâni și 30 de angajați din centrul social, scrie digi24.ro.

Medic din Cluj, erou. Și-a tratat pacienții din scaunul cu rotile: „Oxigenul era legat de cărucior și așa am lucrat 3 zile până când s-a rupt filmul. Am căzut jos” 1

“Aproape 10 luni, am reușit să nu avem niciun caz”, povestește medicul erou. Când toți bătrânii și angajații din centru s-au îmbolnăvit, medicul i-a tratat din căruciorul cu rotile.

Personalul mă ducea cu căruciorul, oxigenul era legat de cărucior și așa am lucrat 3 zile până când s-a rupt filmul. Am căzut jos, nu am mai știut nimic, am ajuns la spital.

Sincer, toata lumea a crezut că s-a terminat, deja medicii anunțau familia că înmormântarea se face repede. M-am trezit după din comă, eram convins că am murit.

Ultimele momente, când știi că trebuie să mori, eram conștient ca nu mai am nicio șansă. Când m-am trezit, mă uitam în jur si îmi explica doctorița, domnul doctor, v-ați revenit, ați fost intubat, zic nu se poate, eu sunt mort“, povestește Szentágotai Loránt.

error: Content is protected !!