(Foto) Accident Cluj. Taxi răsturnat, client rănit

Updated on aprilie 9, 2021 Un taxi s-a răsturnat astăzi după ce a fost lovit de un autoturism la intersecția străzilor Take Ionescu cu Madach Imre.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Daniel B. a postat fotografii de la accident
(Foto) Accident Cluj. Taxi răsturnat, client rănit 1

(Foto) Accident Cluj. Taxi răsturnat, client rănit 2

Conform reprezentanților IPJ Cluj în jurul orei 11.30 s-a produs un accident rutier la intersecția străzilor Take Ionescu cu Madach Imre.
Un autoturism a intrat în coliziune cu au vehicul care efectua transport în regim de taxi, cel din urmă răsturnându-se.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei persoane pasager in taxi. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mihai F.: Parca tot in intersectia aceea au fost implicati in accident similar Mircea Bravo si Andrei Verestiuc cu un alt sofer care nu a luat deloc in seama cedeaza trecerea…
Pai asa normal ca ajung sa moara oameni nevinovati din haiducia si prostia altora.

Sorin G.: Ma minunez ca nu se întâmplă mai des accidente pe acele strazi. Sunt masini parcate pana la marginea intersectiilor. Vizibilitate 0. Mai e o intersecție frumoasa in Gheorgheni. Zilnic pot sa imi repar masina daca as vrea. Albac cu Rebreanu. Cei care ies de pe Albac spre stanga nu acorda prioritate celor care circula pe Rebreanu spre parcarea primariei. 2-3 kamikaze in fiecare zi întâlnesc.

error: Content is protected !!