(Foto) Primarul Bogdan Pivariu: „În Florești se accelerează procesul de vaccinare prin operaționalizarea a trei noi fluxuri”

Updated on martie 23, 2021 Primarul Bogdan Pivariu a anunțat deschiderea a trei noi centre de vaccinare în Florești. Acestea vor folosi vaccinul Pfizer/BioNtech.

„În Florești se accelerează procesul de vaccinare prin operaționalizarea a trei noi fluxuri.

(Foto) Primarul Bogdan Pivariu: „În Florești se accelerează procesul de vaccinare prin operaționalizarea a trei noi fluxuri” 1 (Foto) Primarul Bogdan Pivariu: „În Florești se accelerează procesul de vaccinare prin operaționalizarea a trei noi fluxuri” 2 (Foto) Primarul Bogdan Pivariu: „În Florești se accelerează procesul de vaccinare prin operaționalizarea a trei noi fluxuri” 3

 

Începând de marți, 23 martie, am suplimentat cu încă trei fluxuri de vaccinare Pfizer/BioNtech capacitatea Centrului de Vaccinare din Florești, astfel sunt funcționale 4 puncte de vaccinare cu capacitatea totală de 240 de vaccinuri pe zi (3 pentru Pfizer/BioNTech, respectiv unul pentru serul AstraZeneca).

În centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorge Șincai” cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu nr. 1 Florești, lucrează o echipă de vaccinare profesionistă și eficientă care asigură acoperirea în bune condiții a programului de vaccinare între orele 08:00 – 20:00, de luni până duminică, potrivit Strategiei Naționale de Vaccinare anti COVID-19, și Ordinului Ministrului Sănătății.

Putem învinge pandemia, cu cât mai puține vieți pierdute, dacă reusim vaccinarea unui număr cât mai mare din populație și desigur respectând toate regulile de distanțare”, a transmis primarul.

error: Content is protected !!