Claudiu Salanta: „Un loc care merită vizitat! O echipă de oameni minunați au transformat fosta Fabrică de bere din Turda într-o fabrică de Știință”

Updated on martie 21, 2021 Muzeul Fabrica de Știință Turda este un spațiu expozițional de 700 mp cu exponate unice in Transilvania.

„O echipă de oameni minunați au transformat fosta Fabrică de bere din Turda într-o fabrică de Știința. Un loc educativ și distractiv în care cei mici și cei mari pot interacționa cu știința.

Claudiu Salanta: „Un loc care merită vizitat! O echipă de oameni minunați au transformat fosta Fabrică de bere din Turda într-o fabrică de Știință” 1 Claudiu Salanta: „Un loc care merită vizitat! O echipă de oameni minunați au transformat fosta Fabrică de bere din Turda într-o fabrică de Știință” 2 Claudiu Salanta: „Un loc care merită vizitat! O echipă de oameni minunați au transformat fosta Fabrică de bere din Turda într-o fabrică de Știință” 3

O să găsiți un labirint de oglinzi, vortex, picturi 3D, o camera în care îți poți face fotografii atârnând de candelabru, veți putea să vă aflați greutatea pe alte planete, să vă distrați cu iluzii optice, dar și să urmăriți experimentele live prezentate excelent de Adi. Nici nu o sa va dați seama cum trec cel puțin două ore.

Oameni faini vă mulțumim și felicităm pentru o idee excelentă!”, a scris pe Facebook arhitectul șef al Coniliului Județean, Claudiu Slanta.

Muzeul este deschis sambata si duminica intre 12-20.

Tarife:

22 RON copii (3-18 ani)
28 RON adulți
Family ticket 2+2 90 RON
Grup adulți +10 pers. 22 RON
Grup copii +10 pers. 20 RON

Bilete se pot achiziționa de la intrare receptie sau online

error: Content is protected !!