Emil Boc pregătit de rapel. El are deja 246 de anticorpi. „Am verificat și coagularea sângelului şi totul este normal”

Updated on martie 20, 2021 Primarul Emil Boc a anunțat că este pregătit pentru a doua doză de vaccin, în condițiile în care vaccinul Astra Zeneca a fost declarat sigur de autoritățile europene.

Ieri am văzut rezultatele comunicate de Agenţia Europeană a Medicamentului, că nu este niciun fel de pericol, voi merge la rapel fără niciun fel de problemă.
Emil Boc pregătit de rapel. El are deja 246 de anticorpi. „Am verificat și coagularea sângelului şi totul este normal" 1

Mi-am făcut luni anticorpii, şi deja 246 de anticorpi mi-a indicat că sunt produşi, după prima doză. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, nu mă pricep, dar e ceva după prima doză.

Undeva în mai ar trebui să verific eficienţa acestui vaccin. Am verificat și coagularea sângelului şi totul este normal“, a declarat Emil Boc la un radio local, potrivit newsweek. 

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat concluziile Comitetului de siguranță privind vaccinul AstraZeneca.

Directoarea EMA, Emer Cooke, a precizat că vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient, dar va fi o investigație suplimentară privind cazurile rare de reacții secundare semnalate.

„Acest vaccin este sigur și eficient și îi protejează pe cetățeni împotriva COVID-19”, a afirmat Emer Cooke.

error: Content is protected !!