Cluj: Protest împotriva „dictaturii medicale”. George Simion: “Cluj pentru LIBERTATE”

Updated on martie 20, 2021 Sute de oameni din Bucureşti şi zeci de oameni în alte oraşe (Cluj, Braşov) au ieșit astăzi la protest împotriva „dictaturii medicale” generată de pandemie.

La Cluj, la protestul din fața Prefecturii, a fost prezent și liderul AUR, George Simion. “Cluj pentru LIBERTATE”, a scris acesta pe Facebook, alături de o imagine din centrul Clujului.

Cluj: Protest împotriva „dictaturii medicale”. George Simion: "Cluj pentru LIBERTATE" 1

Printre solicitările oamenilor se numără şi deschiderea bisericilor în noaptea de Înviere. Protestatarii i-au transmis şi lui Cîţu că nu sunt terorişti, după ce premierul a afirmat că persoanele care se opun restricţiilor şi vaccinării sunt asemenea teroriştilor.

Mobilizarea pentru această manifestare s-a făcut pe reţelele de socializare mitingul fiind denumit „Starea de libertate”. „De ce ieşim la miting: pentru respectarea dreptului de a decide LIBER referitor la propria persoană şi la propria sănătate; împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare; împotriva restricţiilor impuse de prelungirea continuuă şi neconstituţională a stării de alertă. Pentru respectarea drepturilor noastre constituţionale; pentru respectarea dreptului la viaţă, la respiraţie liberă, la credinţă, la muncă, la circulaţie , la cultură, la şcoală”, au explicat cei care au postat anunţul de mobilizare la miting.

error: Content is protected !!