Cluj. AUR protestează sâmbătă, față de restricțiile din pandemie

Updated on martie 20, 2021 AUR Cluj anunță astăzi un protest împotriva Guvernului, în fața Prefecturii. Cei de la AUR protestează împotriva măsurilor de restricții în condițiile în care Clujul se îndreaptă spre carantină, ca marile orașe ale țării, iar la ATI nu mai sunt locuri pentru cei infectați.

Membrii Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) din Cluj se vor aduna între orele 15:00-17:00 în fața Prefecturii. Potrivit postării de pe Facebook, ar urma să protesteze maxim 100 de persoane, anunță Monitorul de Cluj.

Cluj. AUR protestează sâmbătă, față de restricțiile din pandemie 1

Anunțul a fost făcut pe pagina lor de Facebook împreună cu hotărârea de la jandarmerie pentru organizarea evenimentului.

Județul Cluj este într-o stare gravă din punct de vedere epidemiologic, iar municipiul Cluj-Napoca în scenariul roșu. Cazurile COVID-19 sunt într-o creștere continua, situația de la ATI este foarte gravp, iar medicii și autoritățile abia mai fac față pentru a ține totul sub control.

În tot acest timp, simpatizanții AUR organizează proteste pentru stoparea restricțiilor, chiar dacă acestea sunt singurele care ne mai oferă o șansă de „plutire”.

error: Content is protected !!