Video Cluj. Accident grav la Turda. 6 persoane au fost transportate la spital în stare gravă

Updated on martie 15, 2021 Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară în Turda. Șase persoane au fost transportate la spital.

„Un conducător auto de 54 de ani, din comuna Chinteni, la pătrunderea pe DN1 E81, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 59 de ani, din Cluj-Napoca.

Video Cluj. Accident grav la Turda. 6 persoane au fost transportate la spital în stare gravă 1

În urma evenimentului, 6 persoane au fost transportate la UPU Turda, respectiv Spitalul Militar Cluj, în vederea acordării ingrijirilor de specialitate.

Conducătorii auto au fost testatați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

O autospecială, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un echipaj de ambulanță privat au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Turda.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.10, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au primit primul ajutor calificat la fața locului, de la echipajele de salvatori, și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară acestea prezentau afecțiuni ușoare.” a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!